Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Remélem valaki tud segíteni...

Imre47 kérdése:

Remélem valaki tud segíteni nekem?

Figyelt kérdés

Remélem valaki tud segíteni nekem. Olyan próblémám volna, hogy jobb oldalamon a porbaív alatt, luffit vagy nyomás szerű valamit érzek, de ez olyan mintha mozogna. Hol jobb, hol bal oldalt érezném, szerintem valami emésztéssel járó probléma lenne, de nem tudom. Ultrahang 2x is volt minden alsó szervem épp és rendben van, volt már röntgenem is az semm mutatott ki semmit.többszörös Labor vizsgálat is negatív. Gasztroentrológiai vizsgálat gyomor és vastagbél tükrőzés is negatív. Pontosabban találtak egy 4mm polipot amit eltávolítottak, de a gasztroenterológus szerint az nem okozhat ilyesmit. Szerintettek merre kéne tovább meni, milyen vizsgálat volna ami kimutatná hogy mi a baj?

A másik kérdésem hogy nekem vettek le polipot és után vérzett a polip helye majd elállították a vérzést fém kapcsokkal, de ezek előtt nem ehetem 2, 5-3 napig a korházban most viszont az orvosok tanácsára eszek de már hatodjára. Vagyis azután kimélve de 6x azóta az normális hogy 1,5 nap később később se jött belőlem fekália? Mondjuk 3 napig nem ettem gondolom kell idő amig leér a dolog főleg hogy alig mozogtam idáig.

2019. febr. 5. 20:42
 1/1 Ypszilon1980 ***** válasza:

Igen, normális. Majd lesz székleted ne aggódj.

Ha negatívak a vizsgálatok, akkor ezek szerint nincs is ott gond.

2019. febr. 5. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!