Okozhatja szervi baj?
Az utobbi honapokban csak ezen jár az agyam semmi más.Egésznapos olyan furra gyomorideg érzés mintha vizsgára menni vagy nemtudom,akkor van amikor társul hozzá halálfélelem meg szédülés, a szédülés csak ha mozgok akkor jelentkezik..
Nagyon rossz amikor rámtör ez a pánik vagy nemis tudom félelem érzés,kis idő mulva elmulik majd ujra rám tőr.Aludni jol alszok ,akkor nincs baj de amint fel kelek mintha kapcsolnék be egy gombot már kezdödik előröl az egész..jaj és meg az iszonyú rossz kozérzet majdnem el felejtettem.
Talán már be rögzültek ezek a rossz érzések és csak az agyam játszik velem? Mert ha nagyon le foglalom magam vagy néha(ritkán) be kapok egy nyugtatot akkor enyhiti van amikor teljesen megszünteti a tüneteket.
Valaki volt hasonlo cipőben? 22/F
Én is pontosan így vagyok.....én ezzel orvosnál is voltam , irtak fel nekem betarevint , de nem szedem.
Amint haza jutok ct re akarok menni. 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!