Mi okozhatja az alábbi betegségeket?
Sziasztok! Egy nagyon komoly kérdéssel fordulok hozzátok. Aki tud, kérem segítsen, esetleg tapasztalatait ossza meg velem. Köszönöm!
Az egész úgy kezdődött, hogy vér volt a székletemben több alkalommal is. Általában akkor, amikor erőlködni kellett, de előfordult könnyebb székelésnél is, hogy - kevesebb, mint erőlködésnél -, vér volt a székletben. A vizelet csíp és nagyon sárga. Eközben elő jött, hogy a szemem egyre gyakrabban bevérzett és erős, nem szűnő fejfájással szenvedek. Tudni kell, a vérnyomásom alacsony (100-110/60-65) volt mostanában. A szemem néha káprázik és van, hogy nem tudok folyamatosan fókuszálni valamire.
A kérdésem az lenne, hogy mik okozhatják a véres székletet és a szembevérzést?
Interneten olvasgattam már, de csak saját magamat ijesztettem meg. Végbél daganat stb...
Most voltam vérvételen, holnap lesznek meg az eredmények, vajon kimutathat bármit is?
Köszönöm, ha bárki is tud hasznos választ adni! Óriási segítség lenne, aggódom az egészségem miatt.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!