Egy olyan fura helyzetemlenne, hogy volt e más is úgy, hogy mielőtt nagy wcre kell mennie rosszul van?
Nem túl régóta van ez a helyzet, de előtte lever a víz, szapora szívverés, hányinger, enyhe szédülés..minden bajom van. De amint sikerül eljutnom mosdóba jobban leszek, vagy teljesen megszűnik vagy minimálisra tompul.
Volt valaki hasonló helyzetben? Ha igen mi volt a kiváltó ok, és mi volt a megoldása a helyzetnek?
Tegnap éjjel pl.erre ébredtem, viszont ha ilyen jellegű a gond, amit te is írsz megpróbálok erre figyelni hátha valahogy fejben rendezni tudom a dolgokat, bár nem érzem hogy ilyen jellegű lenne a gond.
Esetleg tipp, hogy hogyan tudnám ezt a helyzetet? Vagy éljek együtt vele szimplán?
Legközelebb, ha mész nagyvécére oszd meg mindenkivel. Kiabáld világgá. Meglátod nem fognak elítélni, ez emberi dolog. Még a királyok is járnak vécére. Ha érezni fogod a megértést és az elfogadást a körülötted lévőktől. Oldódni fog a rosszullét.
Általában attól félünk, amiről nincs élég információnk. Szembe kell nézni a félelmekkel. Ki kell próbálni azt a helyzetet, ami félelmet vált ki. Ha nem halsz bele a dologba, az önbizalmat ad, felbátorít és értelmetlenné válik a félelem.
Ha egyedül nem megy kérd meg a barátokat, ismerősöket, hogy segítsenek.
Kedves vagy köszi!
De a rosszullét otthon, nyugalmi környezetben is jelen van, volt hogy éjjel arra ébredtem, akkor pedig tényleg komfortos közegben voltam.
A minap mennem kellett más okból házi orvoshoz, ahol ugyan ezt nem is említettem az orvosomnak, de vizsgálat alapján hasi ultrahangra küldött, úgyhogy talán kiderül mi az ok.
A segítséged, válaszodat pedig köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!