Ezzel már eltudok menni a háziorvoshoz vagy ez még nem elég? Mert én nagyon rosszul érzem magam.
Egy órán belül mértem
Sajnos nem értek hozzá így azt sem tudom milyen időközönként kellett volna mérnem.
Hány éves vagy? Férfi vagy nő? Milyen körülmények voltak a vérnyomás mérésekor? Feküdtél, sportoltál? Általában milyen a vérnyomásod?
Ha rosszul vagy, menj orvoshoz.
Mi az hogy ezzel el tudsz e menni már háziorvoshoz? :D
Ha rosszul érzed magad menj. Háziorvoshoz akkor is elmehetsz ha fáj a körmöd max kiröhög.
Kedves első kérdező!
Nem értek hozzá ezt mondtam is. Azonban azzal tisztában vagyok, hogy egy átlagos felnőtt pulzusa percenként 72. Nekem ez az érték a legelső meresnel 93 volt amikor reggel felébredtem 9 óra körül, majd kb 10 óra tájékán megmertem újra már 103 volt és a legutolsó meresem 11 előtt lehetett picivel a 108-as pulzus. És nem fordulnek tanácsért ha amúgy nem érezném, hogy rosszul vagyok. Egyébként 24/L vagyok. Reggel ebredesnel lettem rosszul, minden előzmény nélkül. De hozza kell tegyem elég stresszes az életem. Kinek nem....
165cm és 60 kiló vagyok
Ha rosszul vagy, természetesen nem fognak kiröhögni.
Tényleg magas kicsit a pulzusod, de ezt okozhatja a stressz. De bármilyen rosszullét esetén orvoshoz kell fordulni, ha nem akar elmúlni.
Próbálj kicsit lenyugodni, hátha a tünetek is enyhülnek. Lehet, hogy csak az idegesség okozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!