Hasty kérdése:
Ezzel már eltudok menni a háziorvoshoz vagy ez még nem elég? Mert én nagyon rosszul érzem magam.
Figyelt kérdés
Egy órán belül mértem
Sajnos nem értek hozzá így azt sem tudom milyen időközönként kellett volna mérnem.
2019. jan. 25. 11:25
12/15 anonim válasza:
Pedig a kitapintás a legjobb megoldás. Csukló hüvelykujj felöli oldalán kell tapintani.
13/15 anonim válasza:
Első vagyok, talán nem a pulzusod számával kéne meghatároznod, hogy mikor mész el orvoshoz, hanem a közérzeted alapján...
14/15 A kérdező kommentje:
Rosszul éreztem magam nagyon a szívem majd kiugrott a helyéről szerintem osszefugg. De köszönöm a tanácsokat illetve a meglatasokat. Hétfőn mindkettőt jelezni fogom.
2019. jan. 26. 23:57
15/15 A kérdező kommentje:
És igen a kozerzetem is ramaty. Remek meglátás köszönöm
2019. jan. 26. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!