Milyen módszerek vannak a vercukor csökkentésére?
Házipraktika..
Kinyírja magát konkrétan
Van vércukorcsökkentő gyógytea, de az szerintem emelkedett cukorértéknél jó, ahol a diéta is elég és bizonyos gyógyszerekkel együtt nem ajánlott inni.
Vajon tud róla, hogy a tartósan magas vércukorszint milyen betegségeket okoz, hogy pl.: vesedialízis, átültetés lehet a vége, vagy levágják a lábait, megvakul, stb?
Mert a tüdőrákot nem a cigaretta okozza, hanem a szervezet oxigénhiányos állapotai.
Én is vettem ilyen vércukorszint mérőt, mert állandóan rossz közérzetem, és erőtlen voltam. Napi háromszor mértem, 14-18 közötti értékeket. Minden csíkra ráírtam a dátumot,időpontot,értéket. Mikor elfogyott a mérőhöz kapott csík, beállítottam a házi orvosomhoz, aki meg se vizsgálta a csíkokat, legyintett és írt egy beutalot vércukor terhelésre.
Ez úgy történt, hogy 7 órakor vetek vért, majd meg kellett ennem egy szendvicset, meginnom egy bögre teát.
Az eredmény negatív lett, tehát nem vagyok cukorbeteg.
Néhány következtetést levontam a történetemből. Az első az volt, hogy kár volt kidobnom az ablakon 8 ezer forintot a kütyüért. A következő, hogy a reggeli az nem kilenc után fogyasztandó, hanem felkelés után fél- egy órával. És ha a reggeli tartalmaz némi zsiradékot is, akkor a vércukorral egész nap nincs semmi probléma. Utána hallgattam egy előadást, azt hiszem Dr. Lenkeitől, hogy a kora reggeli zsiradék indítja meg az epehólyag összehúzódását, és az sem véletlen, hogy az epevezeték a hasnyálmirigy mellé van bekötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!