Nyirokcsomó műtét?
Sziasztok.Van egy 2.4cm nyirokcsomóm,kb 1éve érzem a nyakam bal oldalán.Mellette van több(1,6cm ,1,8cm) Voltam aspirációs citologián(értékelhetetlen lett) majd core biopsián ami reaktív nyirokcsomót hozott ki.Most egy másik doki előjegyzett műtétre(kiveszi a nagyot és megnézi mi a téma)
Kérdésem az lenne h kinek volt ilyen jellegü műtétje?Kell e félnem valamitől?Gyógyulási idő?Köszönöm a válaszokat előre is
Szia!
Ugyan így jártam én is!
Szintén baloldalon, 5 db volt egy helyen onnan egyet kivettek 4 napot voltam bent.Eredmény kb. 2 hét volt, ami igazolta.
Nincs mitől félned,elaltatnak úgyis..annyi volt h a szájmozgató izmot félre húzták...es pár napig lefelé konyult a szám.
Lesz egy vágásod, hha kiszedik a varratot és lehet kenni hegkezelővel kend!!
Mki más, nekem több mint 1 évig fájt a nyakam...pláne h rásugaraztak omg.
Ja és Pet ct!!! Majd legyen mindenképpen,az mutatja ki hogy pontosan hol és mennyi van a testben.
Azért bízom benne h nem limfóma!!
Hha csak a nyak-fej régiót érinti akkor sugárt adnak főleg hha fiatal hölgy vagy.
Ha máshol is van akkor valószinű kemó.
Nekem semmi tünetem nem volt...még a vérképem is szuper volt.
Csak h pl 5 volt egy helyen nyomta a nyaki ideget és fájdogált.Máshol is volt pl orr mögött agynál..
Nem fájt a műtét!utána rossz volt..de kibírható.
Fiú vagy Lány vagy?
Neked van pl éjjeli izzadás, reggeli hőemelkedés?
Nem jobb a kemó, az az egész szervezetre hatással van, a sugár csak azon a bizonyos részen tesz kárt.
6/6os.
Én nem házidokihoz mennék hanem fül orr gégészhez vagy heamatológushoz,a 2. Az igazi szaki ebben.Nekem azóta is vannak reaktív nyirokcsomóim.Sőt a kivett nycs. Azóta visszanőtt :D Már elengedtem h megtudjam miért vannak.Crp-d mennyi?Illetve az Ldh-d ?Facebookok van egy limfómás csopi,ott sok mindent olvashatsz még ha nem is vagy (remélem nem) beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!