Nyirokcsomó lehet ez?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hozzátok,hogy nyirok csomó van-e a nyakamnál meg a tarkómnál?16 éves vagyok az egész úgy kezdődött focizok,meg kondizok is látszódnak az erek a nyakamnál meg a kezemnél is és a fülem mögött lett egy nagy bog amit észre vettem és elmentem megmüttetni, meg is volt azt mondták faggyú mirigy nos én el kezdtem keresgélni még ilyeneket nem-e van és akkor láttam a nyakamnál,hogy sok ilyen van mindkét felől 2-2 simán van és szabad szemmel is látszik és a tarkómnál is van de mivel nekem az ereim is látszódnak így úgy látszik mintha az erekbe lenne és azt olvastam lehet nyirok csomó lehet ez s lehet az s most nem tudom mit higgyek, a barátomnak is van de neki 1-2 ha láttam de nekem több látszik főleg ha nagyon megfeszítem a nyakamnál, azon gondolkoztam ezeket is müttessem meg? De az elég fura lenne az egész nyakamnál felvagdossák, szerintetek nyirokcsomó? És normális ha látszik szabad szemmel is ? Elég kevés a test zsír tartalmam2017. dec. 21. 20:29
2/2 A kérdező kommentje:
De barátaimnál is láttam ilyent a nyakuknál, de ha zsircsomó lenne akkor ilyen sok lenne a nyakamnál mindkét felől? S pont úgy vannak ahol látszódnak az erek, amúgy nem vagyok kövér sőt 170 cm vagyok és 60 kiló
2017. dec. 25. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!