Van-e olyan végleges betegség amit a mai orvostudomány csak lassítani tud, de gyógyítani nem? Illetve ha tudtok, azt leírnátok nekem? (Nyilván a rák betegségeken kívül)
Alzheimer, Asl, sclerosis multiplex.
Veleszületett kórok, pl down szindróma, patau kór.
"Ha jól tudom ilyen pl a tüdőbetegség, egy életre kapod. Ha nem jól tudom ebbe is igazítsatok el. "
Nem jól tudod, ez gyógyítható, feltéve, hogy idöben elmégy orvoshoz. (Meg ez nem veleszületett dolog, hanem fertözés!)
Az eddig felsoroltakon kívül még rengeteg genetikai betegség van, emellett a HIV fertözés is ilyen, a Parkinson kór is, meg még rengeteg egyéb.
Rengeteg van, de a legmegdöbbentőbb amit már az ókorban felismertek, de azóta sem gyógyítható, csak kezelhető/szinten
tartható.
Ez a Diabetesz.
"tüdőbetegség"
He? Mégis mit értünk tüdőbetegség alatt? Tüdőbetegség a sima tüdőgyulladás, a COPD, az asthma, a tüdőrák, stb.
A tüdőbetegség nem egy betegség, hanem egy gyűjtőfogalom.
Gyakorlatilag az osszes autoimmun betegseg nem gyógyítható, csak kezelhető. Pl szisztemas lupus, JRA, 1es tipusu diabetes, vitiligo, coliakia stbstb. Googlezzra.
Akkor ilyen a Parkinson, Huntington,HIV stbstb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!