Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pánikbetegség vagy valami más?

Pánikbetegség vagy valami más?

Figyelt kérdés
Tavaly agusztusban kezdödött eszméletlen módon szédültem..elmentem vele orvoshoz labor vizsgálat,ultrahang,ekg mindenem jo viszont egyre szarabbul érzem magam sokszor fáj a fejem volt amikor zsibbadt a lábam ..gyorsan dobog a szivem ...Utálok egyedül lenni utálok egyedül aludni ezekre mindig rá görcsölök .. ha pl el kezd fájni a fejem már azt hiszem agydaganatom van ...voltam tavaly novemberben megint orvosnál mert nagyon rosszul lettem .. vérnyomásom nagyon magas volt.. ott azt mondta a doki hogy pánikbetegség ..kaptam nyugtatot néha szedem de nem mindig mert nem szeretnék rászokni...nem tudom mit csináljak hogy sikerulne kigyogyulnom ebbol .. lehet nem is pánikbetegségem van hanem valami más ? köszönöm a válaszokat ..

2019. jan. 22. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Kardiológushoz kellene kérned beutalót. Ha ő rendben talál mindent, megnyugodhatsz.
2019. jan. 22. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt . Hogy jöttem ki ? Nekiálltam erről mindent olvasni a neten,kutakodtam jobbra-balra,teljesen beleástam magam a témába,csak ezzel a betegséggel foglalkoztam,hogy infókat gyűjtsek.És egyszer csak elmúlt.Nem ellenség,hanem barát,ami mutatja hogy zűr van az emberben.
2019. jan. 22. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!