Házibuliban három órat feküdtem a fürdőszoba padlóján, fájnak a nyirokcsomóim, es fáj hátul a tüdőm, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Túl sokat ittam, és rosszul lettem, elaludtam ott ahol voltam. Kb 2-3 órat feküdhettem ott, hoztak nekem vastag paplant meg párnát, de mégis csempén aludtam. Faj a nyakam, a hasam ha vegighúzom rajta a kezem (elméletileg be vannak dagadva a nyirok csomóim) és fáj a hátam, de érzem hogy nem izom és nem csont (ott ahol a tüdő van) +a torkom is fáj kissé. Éé
s nyilal az alhasam.
ezzek kell valamit csinálni? Vagy majd elmúlik?
17/L
2019. jan. 20. 17:56
11/27 A kérdező kommentje:
Ohh értem. Akkor a piától fájnak a nyirokcsomóim? Vagy mitől?
2019. jan. 20. 18:13
12/27 anonim válasza:
Ha pedig tenyleg rosszul erzed magad akkor menj el orvoshoz inkabb mint hogy baj legyen hiszen a vesekre is atterjedhet a fertozes.
13/27 anonim válasza:
Alkoholfogyasztas is kivalthatja a nyirokcsomo megnagyobbodast
14/27 anonim válasza:
De szexualis uton terjedo betegsegek is. Pl szifilisz
15/27 anonim válasza:
Elek sok minden... amibol a legtobb kizarhato az esetedben
Igy szerintem ami lehetseges ak vagy felfazas
Vagy nemi betegseg
Ha kozosultel valakivel akkor siman lehet hogy elkaptal valamifele bakterialis fertozest. Remelhetoleg nem nemi betegseget
16/27 anonim válasza:
A lágyéktáji nyirokcsomók leggyakrabban az alsó végtag sérülése (akár egy benőtt és begyulladt köröm is okozhatja), illetve különböző szexuális úton terjedő betegségek (pl. szifilisz, lágyfekély) következtében válnak tapinthatóvá.
17/27 anonim válasza:
Meg is hozza tudtam tenni valami ertelmeset...
19/27 A kérdező kommentje:
Nem kozosultem senkivel. És igen, megyek legközelebb is.
2019. jan. 21. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!