Megfaztam, voltam egy napig lázas, most be vannak gyulladva a nyirokcsomóim és az egész nyakam fáj! Mi használna erre?
Figyelt kérdés
A mozgatása is nagyon nagyon fáj, hozzáérni végképp nem tudok. A fejem is lüktet mint mikor lázas az ember , noha lázam már nincsen. Hiába iszom a teát még acc-t, szedem az algoporynt, semmit nem érnek2017. jan. 19. 16:17
2/5 A kérdező kommentje:
Szeretném antibiotikum nélkül megúszni. Egy kúra után rosszabbul vagyok mint betegség alatt
2017. jan. 19. 16:43
3/5 anonim válasza:
Pedig én ezt már nem kúrálnám otthon. Mézet, meg Neo Citrant tudok ajánlani, de ha antibiotikum kell, akkor antibiotikum kell. Szedj hozzá Normaflore-t, nekem a gyomromat azt szokta helyrehozni, mikor lebetegszem, és az antibiotikum szétcsapja.
4/5 anonim válasza:
Az algopyrin csak tüneti kezelés, meggyógyítani nem fog. Egy antibiotikumos kúrától pedig nem fogod rosszabbul érezni magad. Esetleg ha szeretnél egy kis rheumás lázat vagy szepszist, akkor nyugodtan maradj otthon.
5/5 anonim válasza:
Erre nincs házi praktika, sürgősen menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!