Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan mulasszam el a fejfajast?

Hogyan mulasszam el a fejfajast?

Figyelt kérdés

A heten nagyon beteg voltam, elkaptam az influenzat.

Mindennap laz, torokfajas, rossz kozerzet, fejfajas, izomfajdalmak, es hogy ne legyen az oromom felhotlen, megjott a menstruaciom is.

A laz es egyeb panaszok megszuntek, mostmar masodik napja.

Viszont a fejem iszonyatosan faj, es mar kiidegel.

Semmi nem hasznal. Hiaba veszek be gyogyszert, nem mulik el.

Esetleg tudna valaki valami tippet adni mi az ami bevalhatna?

2019. jan. 19. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Feküdj le egy ágyra, kanapéra, hogy kényelmes legyen, akár be is takarózhatsz. Ha van redőny vagy függöny, sötétíts be.

Utána csukd be a szemed és képzeld el a fájdalmat, milyen formája lehet, milyen színű, mekkora, egy helyben van-e, vagy mozog, forog. Erre koncentrálj, képzeld el, hogy kiismered a fájdalmat. Ha megismered az ellenséget, könnyen le tudod győzni.

Hajrá!

2019. jan. 19. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:

nem tudom milyen fájdalomcsillapítót használsz, de lehet, hogy nem a kiváltó oknak megfelelő hatóanyag van benne

migrénes is vagyok és nekem volt ilyen, hogy betegség hatására még jobban eldurvult, mindenkinek más lehet hatásos fejfájásra, de ilyesmire, ami most neked van, valami paracetamol (pl panadol) alapú gyógyszert ajánlanék

de ha nem használ, akkor próbálj ki más hatóanyagút, ibuprofen (algoflex, advil), diklofenák (flector jut eszembe) ilyesmiket

és masszírozd a fejedet, próbáld kitapasztalni, hogy ha megnyomod valahol, akkor picit elviselhetőbb lesz e

2019. jan. 19. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szintén migrénes vagyok, nekem a gyógyszer mellett a hideg vizes borogatás (sűrűn cserélve) is szokott segíteni. Gyógyszert nem tudok ajánlani, nekem egy háziorvos által felírható sem volt elég erős.
2019. jan. 19. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
A fejfájásnak több oka is lehet, az egyik a kiszáradás, egy másik a szem nem megfelelő korrekciója.
2019. jan. 19. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:

A hideg vizes torolkozo nekem mindig segít.

Szerintem a stresz , idegeskedés ezt mind hanyagolni kell, kepcsolj ki néha-néha, tudom nem könnyű.

Nekem is sokat faj, orvosnál is voltam azt mondta igyál danon aktiviat minden reggel, nem használt. :(

Sokszor egyel vagy igyál vizet, amúgy mennyi vizet iszol / nap?

Jobbulast.

2019. jan. 20. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!