Sok vérveszteseg után erős szédülés végtagfeszülés. Mennyire normális ez ilyenkor?
Volt egy műtétem pár napja sok vért vesztettem. Plusz egy napot töltöttem kórhazban megfigyelés céljából, alacsony vérnyomás miatt, amit a vérveszteség okozott. Tegnap hazajöhettem azóta pihenek csak de feszítő érzest erzek a vádlimban időnkent a combomban és a karjaimban is.Erős szédülés , időnként legszomj tőr rám. A kórhazban csak antibiotikumot kaptam patikában vettem vastablettát. Egy szemet vettem be eddig belőle.
Normális ez ebben az állapotban vagy keressek fel ismét egy szakembert. Nőgyógyászati beavatkozásom volt.
Normális. Ha olyan nagy vérveszteséged lett volna, akkor kaptál volna vért is. Kis mennyiségű vérveszteség után viszont szedj magnéziumot és kalciumot is (pezsgőtablettában akár), az segíteni fog ezeken a tüneteken. És pihenj, feküdj, fogyassz sok folyadékot.
Jobbulást!
Szivből köszönöm 😊
Őszintén,6 megnyugtattál!
Nagyon szuper! 😊
Köszönöm szépen 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!