Ki hányszor és miért feküdt kórházban?
Figyelt kérdés
Irjátok le, hogy hányszor feküdtetek kórházban és hogy melyik kórházban, illetve miért, és hogy hány évesek voltatok és a születést is számoljátok bele2019. jan. 14. 20:15
2/8 anonim válasza:
Születésemmel együtt 4x. Abból 2x pszichiátrián mert folyton szorongtam és evés problémáim voltak és vannak is. Aztán szültem. :)
4/8 anonim válasza:
először megszülettem. Utána kviették a mandulámat (Heim Pál), utána volt egy makacs vírúsfertőzésem (8 évesen) és 3 napig sugárban hánytam infúzió stb. szintén Heim Pál. Utána 3 éve amikor rosszul nyúltam be egy géphez és félig levágta az egyik ujjam a kórházban befejezték amit én félbehagytam és teljesen levágták (Győr).
5/8 anonim válasza:
Szerencsére eddig összesen kétszer, akkor sem betegség, hanem szülés miatt.
6/8 Ypszilon1980 válasza:
Miért kérdezed? Van konkrét kérdés is vagy ez csak valami fétis dolog?
7/8 anonim válasza:
6. fétis? ilyen fétis is létezik, hogy ki hányszor feküdt kórházba?
8/8 Ypszilon1980 válasza:
Igen, van akit az izgat, hogy minél többet foglalkozzon a kórházi dolgokkal, ez is csak ennek az egyik része. Már, ha valóban ez van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!