Anyu 65 éves és áttétes rákja van .3 hónapja hogy bent van a kórházban hol jobban hol zavart az állapota. Kezdi kívánni a gyümölcsöt. Viszont néha zavartan beszél beképzeli hogy be van kamerázva. Furcsán felakassza a szemét . Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 08:04
1/9 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! :(
Ez lehet valami pszichés jelenség is, elvégre nem kis teher egy sima rák sem, az pedig, hogy sejti, mi vár rá, pláne nem az. :(
Meg aztán lehet, hogy már olyan területre is átterjedt a rák, ami a mentális állapotot befolyásolja.
2/9 anonim válasza:
Új Medicina - A rákról
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. Valamelyik nap már úgy hívott fel kiabálva hogy azonnal vigyem haza !szerintetek van erre mód?Vagy egyáltalán valaha hazaengedik?Majd megszakad a szívem mikor azt mondja ,hogy ha kiengednek addigra vegyek neki valami csinos kis ruhát hogy tudjon sétálgatni a városba.Nekem meg akkora gombóc van a torkomba hogy nyelni alig tudok!
2018. aug. 16. 06:38
6/9 anonim válasza:
Ha vállaljatok az otthon ápolást,akkor természetesen haza mehet.
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom vállalni az otthon ápolását mert fájdalmai is vannak és kapja a gyógyszereit az orvos nem engedi haza.Viszont tegnap voltam nála és nagyon sovány azt mondta az orvosa hogy napról napra sorvad.Kegyetlen ez a szenvedés.Látni szeretteinket ahogy küzdenek és tudják nincs kiút.Már jobb lenne szegénynek ha eltávozna! De ő azt mondta hogy venni akar egy szép autót az unokájának és látni a BALATONT.
2018. aug. 23. 07:26
8/9 anonim válasza:
A hospice szolgálathoz érdemes fordulnod, ők tudnának segíteni az otthoni ellátásában, fájdalomcsillapításban.
9/9 anonim válasza:
A fájdalomcsillapítõ miatt zavart... Szegénynek valószínüleg nagy fájdalmai lennének, igy erős szert kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!