A házidokim azt mondja, lehet rákos vagyok?
A császármetszésem alatt érzek egy egyre nagyobb csomót. Egyre többet fáj. Szabályos a ciklusom, jóformán teljesen átlagos. 28-31 nap. Nincs köztes vérzés.
Angliában élek. Itt megvizsgálhat a házidoki alulról is. Nem profi...vettem észre, az első nő, aki megvizsgált és jobban fájt, mint bármelyik másik pasi. Na persze biztos nemtúl sűrűn vizsgál így. Alig találta meg a méhszájat, elképzelhető, hogy olyan a méhem, mint a nővéremé, hátrahajló. Nem látta, hogy a méhszájamon lenne a baj.
De ahogy beszélt és rámnézett, tudtam, hogy ő nagyon gyanakszik, hogy rákos vagyok. Én a tüneteim alapján sérvre gondoltam. Eszembe nem jutott volna a rák.
21.-én kell mennem kórházi vizsgálatokra.
9.-én voltam a dokinál, hát azóta rendesen kibuktam. Tudom, hogy nem tudhatja, de mégis a tény, hogy látszott az arcán, meg azzal engedett el, hogy kiír, ha akarom, meg hogy sajnálja, hogy ilyen hírt kellett közölnie....mintha már leírt volna.
Volt valaki hasonló cipőben? Ti hogyan élnétek meg egy ilyen helyzetet? Én még életemben nem féltem így.
Szerintem nyugodj meg. Tapintással nem lehet rákot diagnosztizálni és ultrahanggal sem. Mindenesetre kretén volt az orvosod, hogy rád hozta a frászt.
Lehet, hogy a császár miatt lett némi összenövésed, azt érzed, vagy nem lett szépen elvarrva, amiatt huplis. De lehet sérv is.
Szerintem nincs miért aggódni. A vizsgálatot vegeztesd el, amit ajánlott.
Amúgy mikor szültél?
4 éve szültem, és én is sérvre gyanakszom.
Azt gondolom viszont, hogy műtétre mindenképp szükség lesz.
Az a csomó hónapok óta ott van, egyre nő, egyre sűrűbben fáj.
Azt mondta, legrosszabb esetben kipakolnak és nagyon ritkán tovább terjedhet.
A férjem is azt mondja, hogy szerinte hülyeségeket beszél az orvos. Na persze, ezt kívülállóként én is mondanám, de hogy nekem mondta, az már egész más. Én is azt gondolom, hogy nagy szemétség így rémisztgetnie, de vannak pillanatok, mikor belegondolok, hogy mivan, ha igaza van...
Megpróbálok lenyugodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!