Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet folyamatos,...

Mitől lehet folyamatos, fejfájás? Részletesebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval 2 hete majdnem folyamatosan fáj a fejem. A jellege nagyon változó. 2-3 nap volt, mikor tényleg migrénes volt. De inkább tenziós jellegű. A szemem mögött is fáj, de az nem mindig. Néha itt érzem, néha ott, szóval nem egy helyen fáj, hanem össze-vissza. Annyit érdemes még tudni, hogy kb 4 hónapja elkezdtem szédülni, ami eleinte folyamatos volt, de kb 2 hónap után csak néha szédülök egy rövid időre. Neurológián semmit nem találtak, csináltak szemfenék vizsgálatot, semmi. Ortopédián annyit találtak, hogy az egész gerincemben a görbületek ki vannak egyenesedve, de az orvos szerint tuti nem ez okozta a szédülést. A laborból meg kiderült, hogy alulműködi a pajzsmirigyem. Erre rá is fogták a szédülést, azóta szedek rá gyógyszert. Mielőtt elkezdődött a fejfájás, dózist emeltem és a betegtájékoztató szerint ilyenkor, ha nem tolerálja jól a szervezet az emelést, lehet mellékhatásként fejfájás, nyomás érzés. Utána le is csökkentettem, de mikor már elmúlt, újra emeltem. De kb másnap megint fájt a fejem. Az tény, hogy a szédülés miatt baromi ideges vagyok, szorongok is azóta, hogy megjelent. Kb olyan a fejfájás is, hogy ha nem figyelek rá, mozgok, teszek-veszek elmúlik. De ha rá figyelek fáj. Jövő héten elmegyek a háziorvoshoz, de tudom, hogy az még idő, mire bármilyen orvoshoz bejutok. Kb mire számítsak? Ha esetleg másnak is volt ilyen jellegű fejfájása, mitől volt? Mitől múlt el? Kicsit hosszú lett, de köszönöm, ha elolvasod!
2019. jan. 5. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszichés gondjaid nincsenek? Szorongás, pánikbetegség?
2019. jan. 5. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:
De van. Amióta szédülök, baromira szorongok tőle.
2019. jan. 6. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Fül-örr gégészeten voltál? Simán lehet a hidegtől homloküreg gyulladás. Orrvosvénye ferdülés és orrpolip is okozhat állandó fejfájást ami reggeltől estig tart és reggel gyengébb és egyre erősödik a nap előrehaladtával. Sajnos nekem is most pont ez a problémám van, 5 éve volt ilyenem utoljára, akkor orrsövényferdülés miatt nem tudtak szellőzni a melléküregek és egy folyamatos enyhe gyulladást tartott fennt. Ami a szédülést illeti az középfül gyulladás is lehet simán.
2020. jan. 17. 22:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a választ is. Szerencsére azóta már nincs ez a problémám. Valószínűleg tényleg "csak" a stressz okozta. Egyébként voltam fül-orr gégészeten is. De nem találtak semmit ott sem. Meg sehol máshol, ahol jártam.
2020. szept. 9. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!