Mi okozhat folyamatos fejfájást?
Mostanában szinte állandóan fáj a fejem, ezzel kelek, és a nap folyamán van hogy enyhül, néha el is múlik, de már hetek óta jelen van. Nem éles fejfájás ez, hanem egy állandó nyomó érzés a fejem hátulján. Rákerestem, elvileg hipertóniás fejfájás a neve és magas vérnyomás váltja ki, de nekem pont hogy állandóan alacsony a vérnyomásom. Mi lehet ennek az oka? Eleget alszok, mégis folyton fáradt vagyok, és sokszor szédülés is jelentkezik, lehet hogy ezek a tünetek összekapcsolódnak. Érdemes megnézetni, vagy valószínűleg csak a frontok okozzák?
(Azt még hozzáteszem hogy nem hirtelen jelentkezett ez az egész, kiskorom óta fejfájós vagyok, csak az évek alatt valamennyire enyhült, ezért szokatlan most.)
Az alacsony vérnyomásnak majdhogynem ugyan azok a tünetei, mint a magas vérnyomásnak. pl a tarkó tájéki fájdalom. Szédülés kiséri, esetleg fülzúgás.
Mennyi idős vagy? mert 20 éves kor felett, már lehet krónikus alacsony vérnyomásról beszélni. Mindenképpen keresd fel a háziorvosodat.
Igen, a fülzúgás is jelen van már egy ideje, voltam vele fülészeten, kaptam rá gyógyszert de csak ideiglenesen segített.:/
18 éves vagyok egyébként. És az alacsony vérnyomáss lehet kezdeni valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!