Ez mennyire veszélyes?
Tachycardiás vagyok (nagyon magas a pulzusom) és lázas vagyok (valamilyen himlő miatt)
A sulidoki mondta hogy vigyázzak a lázzal, de ezt nem tudjuk levinni. Ez mennyire veszélyes? (Tachycardiára semmi gyógyszert nem szedek, és a himlővel még nem voltam orvosnál) 16/l
Nem ment lejjebb a lázad?
Igaza van az első válaszolónak, vagy legalább ülj bele egy kád hűvöskés vízbe, próbálj relaxálni, fürdőbomba, illóolaj mehet a vízbe, a levendula pl nyugtató hatású. Fontos, hogy a víz azért ne legyen túl hideg, nem jó a szervezetednek, ha 10-15 perc alatt több fokot csökken a testhőmérsékleted, fontos a fokozatosság. Így is majdnem 3× annyit dolgozik a szíved, mint normál esetben. A vérnyomásod nem mennyi?
Azt nem tudom
Vernyomast nem mertem, nincs ilyen itthon, a regimodi trukkot alkalmaztam, az ujjam a csuklomra tettem egy percig
Nem.. Egyre rosszabb... 41.5 fokos lázam van és mindenen fáj/viszket és sokszor majdnem elájultam ülve iiss..
Enni/inni nem tudok mert a mandulám dagad folyamatosan.. És a tachycardiám úgymond "súlyosabb"
Holnap megyünk dokihoz.. Csak félek hogy kiszáradás miatt beutal a kórházba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!