Ez mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Tachycardia
Evvel utaltak be a kórházba
Súlyos? Vagy csak ilyen kis semmike?
(Normális válaszolóknak adok egy zöldet ) :D
2018. aug. 21. 19:09
2/8 anonim válasza:
Konkrétan, ha nem lát orvos, nem vizsgálják ki, nem kezelik, akkor bele is halhatsz. De ha már orvos lát, kezelnek, akkor nyilván semmi bajod nem lesz, csak kerülni kell bizonyos dolgokat és jobban oda kell figyelned magadra.
3/8 anonim válasza:
Szerinted ez nem googlen van?! Idióta meg mi a ráknak kommentelsz ha nem tudsz egy értelmes szót leírni? Látod érdeklődik hogy milyen ez a betegség, lehet hogy beteg és kiváncsi a tapasztalatokra és hogy ki élte már át. Legközelebb lenyomom a lábam a torkodon keresztül és kinyomom a másik szemed szóval ne is kacsingassál te bánat temető. Köszi puszi pá.
4/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak
Te nagyon izé vagy xddd
2018. aug. 21. 20:45
5/8 szamo77db válasza:
Jó lenne legalább egy EKG-t csinálni. A tachycardia indokolatlanul szapora szívverés. Ilyenkor magas a pulzusod. Nekem is volt már 126 is, az előírt 70-80 helyett. A háziorvosom csinált EKG-t és írt fel rá gyógyszert. Utána jobb lett.
6/8 A kérdező kommentje:
Megvan az ekg
Vervetel is volt
Nekem 117tol 130-ig van
Mivel fiatal vagyok ezert kicsit soknak tartom :D 16 vagyok :D
2018. aug. 26. 15:59
7/8 hogy_tudnák válasza:
ELŐSZÖR A PAPOT HíVD!!!! AZTÁN HA NEM VAGY BŰNÖS JÉZUS MEGBOCSÁJT!!!! ámen
8/8 A kérdező kommentje:
A POKOLBAN FOGOK MEGROHADNI :(((((((
2018. nov. 30. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!