Tobb eve folyamatosan, a mandulaim igy neznek ki. mandula koveim vannak. Es faj is! Mit tegyek?
Az egyik orvos a mandulakovekre annyit mondott hogy etelmaradek. Hat.. namindegy..
Itt az en ket szep mandulam.. megint gyulladasba.. mostmar meg a fulemre is kezd rahuzodni.. miert nem csinalnak valmit az orvosok? Havi szinten antibiotikumokon sem elhetek.. tonkrevagnak..
Igen tuszos.. kb 2havonta mar vagy 3 eve.. es folyamatos mandulakovek.. beszeltem orvossal voltam 3kulonbizonel is, az egyik aztmondta hogy ez etelmaradek a mandulamon😀 a masik ketto csak tomott antibiotikummal hogy majd elmulik. Meg kicsit piros..verbo.. de nem komoly.
Ma este viszont elmentem az ugyeletre mert a lazam is felszokott es a fulem is rettentoen nyilall mar tole. Ees megtort a jeg.. belenezett a torkomba es “tejoeg.. hatez nagyon szep” mondta szarkaztikusan. Kaptam megegy adag antibiotikumot👌🏽 Meg mondta hogy minnel hamarabb kereszek fel egy ful orr gegeszt. Vegyen kenetet stb. Ha ki kell venni ott majd kiderul. Es igen az ugyeletes is mondta most hogy rahuzothat a szivemre is, nem jatek.
Mostmar csak az a rossz hogy hetfon kezdenem az uj munkahelyen. De lehet hogy inkabb kicsit elkene tolnom amig ez nem oldodik meg.
2-3honapja voltam vervetelen mivel csomokban hullik a hajam sajnos meg mindig.. (halistennek van mibol tehat nem latszik)
Na akkor a vervetel gyulladast mutatott ki eleg magasan. A vesefunkciom pedig 80-90helyett csak65 volt. Nemvoltam felfazva azt hozzateszem. De az orvos ezt mondta. Valoszinu felfazas miatt magas a gyulladas.. de nem irt fel gyogyszert se semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!