Súlyos dolog lehet, vagy csak szimplán láz? 16/l
Holnap mindenképp menj orvoshoz!
Oké, van az a mondás, hogy nem kell rögtön orvoshoz szaladni, DE jobb ha megvizsgál és te is megnyugszol, ír ki gyógyszert és megmondja mi a baj. Mellesleg ha már láz van ott biztosan van baj.
Sajnos csak lázasabb lettem, pedig vettem be gyógyszert (nurofen, nem mindig megy le tőle amúgy a lázam), és semmit nem aludtam, a tünetek ugyanazok, a kezem már nem fáj egyfolytában, csak időnként, bizonyos pózokban (ha támaszkodok rajta vagy fekszem rajta, vagy ha felemelem), vagyis szerintem akkor, amikor valami miatt nem jut bele elég vér. Sajnos a szüleimtől is nagyban függ, hogy iskolába megyek-e, vagy orvoshoz, bár soha életemben nem voltam bliccelős, és apróbb lázas betegségekkel is bementem, most valóban úgy érzem, hogy nem vagyok jól.
A válaszokat pedig nagyon szépen köszönöm!
Köszönöm!:)
Voltam az orvosnál, kaptam beutalót vérvételre, gyulladásra utaló jeleket keresnek.
Szóval köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!