Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Csak szerintem nem egészséges...

Csak szerintem nem egészséges a hónapokig tartó hőemelkedés?

Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Van, akinek alapból magasabb a testhője az átlagosnál.
2018. dec. 30. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, ha előzőleg stabilan alacsonyaa testhője volt az illetőnek, skkor érdemes dokihoz menni.

De pl változik is, nekem mióta csóró voltam az egyik télen jópár éve és nem fűtöttem, azóta 35,2-35,8 Celsius a normális. És azóta azért nem fűtök, mert zavar, ha melegebb a lakás 18-19 Celsiusnál

2018. dec. 30. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát nagyon nem!!! Ami 1 hétnél tovább tart,baj!!

Nálunk májgyulladás okozta.

De előbb daganatra tippelt az orvos, a vérsejtek száma okozta a hőemelkedést.

2018. dec. 30. 23:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem 35,8-36,4 között van a normális.

Volt, hogy 5 hétig 37,8-37,9-38,1 volt és azt mutatta ki a vérvétel, hogy magas a fehérvérsejtszámom. A következő lépés az volt, higy pszichológushoz küldött, mert nincs semmi bajom, szimulálok, hypohonder vagyok... Pedig rendesen gyenge voltam, fájt a fejem...

Most szeptembertől kezdve ez van, de nem megyek orvoshoz, egyszerűen nem tudok meggyógyulni...

2018. dec. 30. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Válts orvost!
2018. dec. 31. 00:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem agydaganat miatt volt
2019. febr. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!