Van itt olyan, akinek az életét szintén megnehezíti valami krónikus, hosszú ideje fennálló betegség?
Gondolok a komolyabb munkavállalkásra vagy párkapcsolat kialakítására irányuló ebből adódó nehézségekre. (ugye ha a másik fél nem fogadja el a betegségedet, még akkor sem, ha van remény a teljes gyógyulásra)
Bárki írhat, legyen szó anyagcsere, auto-immun, fennálló krónikus fertőzés (pl: lyme-kór) vagy daganatos betegségről stb...
Elsősorban valós szervi problémákkal küzdő emberek nézőpntjára vagyok kíváncsi, de tisztában vagyok a pánikbetegség okozta pokollal is, a félelemmel, hogy teljesen elveszíted önmagad. Pánikroham tüneteket kezeletlenül hagyott szervi betegségek is produkálhatnak.
Nem tudom nálad mi váltotta ki a pánikbetegséget, de örülök, hogy más is leküzdötte. Én már 3x is benne voltam jó mélyen és mindíg a valós betegségem rántott bele a pánikba is, persze egyéb az életemet érintő lelki megrázkódtatások is közbejátszanak, főleg ilyenkor, tekintve mikor az ember beteg sokkal nehezebben kezeli a stressz helyzeteket is.
kb 12 éves korom óta(13 éve) küzdök, szorongással, emésztési problémákkal, élet kedvtelenséggel általánosságban, apró dolgok túlagyalásán(gyerekkori feldolgozatlan trauma) a tünetek hol jobbak hol rosszabbak, orvoshoz nem járok mivel beleuntam 6-7 év orvoshoz járás után, hogy hülyének néznek
A hit az nagyon sokat segít, a mozgás és a megfelelő diéta szintén, most csak olyan ételt eszek amit magamnak csinálok,
a sok kudarc ellenére, szép lassan közeledem a megoldáshoz, a legnagyobb fejlődés akkor következik be, amikor képes vagyok el olyan állapotba kerülni hetekig,hónapokig amikor teljesen elégedett vagyok önmagammal, és képes vagyok boldog lenni abba a helyzetben ami van, mióta ezeket már többször is megtapasztaltam, képes vagyok pozitivan látni a dolgot és csak menni előre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!