Qwert999 kérdése:
Tegnap vettem észre, hogy érzékeny a hónaljam. Érzek ott egy csomót. Mára egy kicsit nagyobb lett, és zavar, mert egy kicsit kellemetlen érzés ahogy nyomja a karom. Mi lehet az oka? Néha fújom az orrom, lehet kicsit
Figyelt kérdés
meg is fáztam, a szám is kisebesedett, ez viszont már elmúlik lassan. Ffi. Nem vagyok levert, fáradt, étvágyam is jó. Nem fogytam2018. dec. 26. 21:41
1/12 anonim válasza:
Lehet, hogy elkaptál valamit és a szervezeted küzd vele. Valószínűleg a nyirokcsomót érzed. Ha tegnap óta változott a csomó mérete, akkor nem hiszem hogy valami daganatról volna szó.
Figyeld mindenképpen a méretét. Ha nem múlik el hamarosan, menj orvoshoz.
Szedj vitamint, hogy ha valamit elkaptál, hamarabb túllegyél rajta.
2/12 A kérdező kommentje:
Eddig jól hangzik.
A daganat miért nem? Annak nem változik a mérete?
2018. dec. 26. 22:01
3/12 anonim válasza:
Szoktad borotválni? Attól is megduzzadhat a nyirokcsomó. Ha 2 héten belül tűnik el a csomó, netán még 1 cm-nél nagyobb lesz, akkor menj vele orvoshoz.
4/12 anonim válasza:
Jav:Ha 2 héten belül NEM tűnik el...
5/12 A kérdező kommentje:
Nem szoktam.
Szóval az miatt nem lehet.
2018. dec. 26. 22:14
6/12 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám, bal hónalj, nátha meg fazas és egy kis pici dudor ami érzékeny fáj, csak egy oldalt
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem kb 1.5-2 cm es.
2018. dec. 26. 22:33
8/12 anonim válasza:
Szerintem csak a megfazas miatt nekem is neked is,
9/12 anonim válasza:
A daganat lassabban nő, azért nem valószínű...
Lehet nyirokcsomó megnagyobbodás, de szőrtüsző gyulladás is lehet (nekem ez szokott lenni néha).
Érdemes rá odafigyelni a biztonság kedvéért!
10/12 anonim válasza:
Nekem is szokott amikor meg vagyok fázva de pár nap alatt elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!