Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 20 évesen miért nézek ki...

20 évesen miért nézek ki legalább 30-nak és alakultak át trljesen a vonásaim a 18 éves koromhoz képest?

Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:

ne kérdezd, hogy miért. te ilyen vagy. nincs veled semmi baj.

vagy lehet az élet akar űzni előre, hogy nincs időd rohanj. most csináld. nincs már tovább. ne várj.

2018. dec. 24. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ne zavarjon! A legtöbb 18 éves 24-25-nek néz ki. Onnan tudom, mert mikor év végén ballagás van, érettségi, akkor lehet látni, hogy hogyan is néznek ki a 18 évesek. Tehát csak egy pár évvel tűnsz idősebbnek, mint a korosztályod.
2018. dec. 24. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kéne annyit inni/cigizni/bulizni/stresszelni/enni/tanulni/melózni. Nem kívánt törlendő.
2018. dec. 24. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak 30-nak? Az nem is sok. A 30-asok néznek ki a legjobban általában.(szerintem)
2018. dec. 24. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Iszol elég folyadékot, és alszol eleget? Vérképed rendben? Vitamin bevitelre figyelj oda!
2019. jan. 7. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!