Szerintetek lehet egy életre szóló kapcsolat egy enyhén borderline-os nővel? 1 éve vagyunk együtt.
Miben nyilvánul meg a problémája?Mik a tünetei?
Ha már gyerek lesz, késő ezt kérdezned.Azt honnan tudjuk, hogy így marad-e?Vagy hogy elhidegül-e?Ha produkálja évekig a borderline-os tüneteket, akkor te fogsz elhidegülni tőle, nem fordítva.
Mert nagyon nehéz lesz vele az élet.
Tapasztalat.Én 38 éve vagyok egy borderline-os férfival.Elején boldogság,de mára élni sincs kedvem.
Van egy nagyon jó könyv border line-osok társainak.
Ettől, hogy BL-os meg nem fog elhidegülni.
Ha szeretitek egymást, és tudod tolerálni, kezelni a szélsőségeit, akkor rendben lesz.
Könyv címe: Ha fáj szeretni. Ahogy látom van következő része is
Borderlineos nő vagyok, már lassan 10 éve élek párkapcsolatban, 5 éve vagyunk házasok. Nem hidegültem el. Imádom a férjemet. Inkább ő fáradt el, mert nem vagyok könnyű eset. De mindketten megteszünk mindent azért, hogy működjön a kapcsolatunk.
Ha babát vártok én feltétlenül javaslom, hogy a párod kezeltesse a betegségét!! Az én anyukám feltehetően borderlineos volt, teljesen tönkretett, ahogy végig kellett néznem nap mint nap a hangulatváltásait, az öngyilkossággal való fenyegetőzését... Állandó rettegés, állandó gyomorgörcs volt bennem, hogy vajon mi fogja triggerelni nála a zokogást, az üvöltözést vagy a végtelen együttérzést és odaadást. Sosem tudtam mire számíthatok. Kérlek, ti ne tegyétek ezt a babátokkal, keressen a párod olyan orvost, aki kifejezetten borderlinera szakosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!