Segédeszköz elhagyása után mennyi idő kell a a műtét előtti járás visszanyeréséhez?
Figyelt kérdés
Menés az már megy a házban de ahol nincz körülöttem semmi nagyon megtorpanok félek hogy elesek.Mitől lehet?2018. dec. 6. 11:37
1/1 anonim válasza:
A kerdesben benne van a valasz, a felelemtol van. A rehabilitacios szakembert/gyogytornaszt/szomatoedagogust/ergoterapeutat (nem tudom, ki foglalkozott veled) fel lehet keresni, szerintem lehetne a jarast gyakorolni veluk, elvegre ez is a rehab resze kene legyen... Ha ugy erzed hogy biztonsagosabb meg a segedeszkozzel jarni, akkor addig inkabb azt hasznald, mert ha elesel, abbol nagyobb baj lehet. De lehetoleg minel hamarabb keresd fel oket, hogy szeretnel meg par orat gyakorolni ezek miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!