Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha valaki bélférges akkor az...

Ha valaki bélférges akkor az mit tapasztal?

Figyelt kérdés
Pl ha valakinek bélférge van akkor ha nem vesz rá gyógyszert akkor kigyógyul magától vagy mi lesz vele?

2018. dec. 2. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

1). Csökken a testsúlya,

2). A férgek, főleg éjszaka, kibújnak a végbélnyílásán át és a mozgásukkal viszketést okoznak,

3). Súlyos esetben szinte teljesen kitöltik a beleket...

Orvosilag rövid idő alatt eredményesen gyógyítható.

2018. dec. 2. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem gyógyul ki magától. Nem ritka betegség, de könnyen kezelhető. Irány az orvos!
2018. dec. 2. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy dokumentumfilmben a fickó direkt féregpetét evett hogy megnézze mi történik. Semmit sem érzett, nem fogyott, nem volt nagyobb étvágya, rosszul sem volt.

Mikor pár héttel később elment és lenyelt egy kamerás tablettát, 3 darab méteres simafejű galandféreg volt a beleiben.

Féregirtás egyszerű, kapsz egy gyógyszert és elpusztulnak. Aztán általában felszívódnak, nem feltétlenül távoznak hátul.

Nyilván a kóros féregség ahol nem 3 van okozhatja a fenti tüneteket, puffadás, fogyás, rossz közérzet, nagy étvágy.

2018. dec. 3. 10:19
 4/4 Csörgő kígyó válasza:
81%
Én kb. Vagy 5-8 éves lehettem amikor otthon,egyszer csak a ,,kakimban" egy fehér valamit láttam kijönni(az is lehetett hogy csak a fény csillant meg úgy). Elordítottam magam,amire persze mindenki odajott a családból kérdezték hogy mi van , aztán elmagyaráztam nekik, egyébként már előtte voltak ilyen fenék viszketéseim, ami tök spontán jött és azt kellett csinálnom amit a kutyák szoktak ha viszket a seggük, hogy elmúljon a viszketés.Anyukám vett a gyógyszertárba féreghajtót, ennek epres íze volt, nem volt különös íze, aztán amikor legközelebb kakiltam féltem hogy mennyi férget fogok kikakilni, de nem volt semmi(hála Istennek) és aztán elmúltak ezek a bajaim, és hozzá kell tenni hogy nagyon sokat jártam mezítláb, és rendszeresen rágtam a körmöm, amit utólag tudtam meg hogy a férgek petéje bekerülhet a köröm alá, ennek tudtán rögtön felhagytam a körömrágással, itt vagyok, 13 éves, nincs semmi bajom és csak most mondtam el először ezt az esetet és még a barátaim se tudtak erről, remélem tudtam segíteni.
2018. dec. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!