Ha valaki bélférges akkor az mit tapasztal?
Figyelt kérdés
Pl ha valakinek bélférge van akkor ha nem vesz rá gyógyszert akkor kigyógyul magától vagy mi lesz vele?2018. dec. 2. 21:50
1/4 anonim válasza:
1). Csökken a testsúlya,
2). A férgek, főleg éjszaka, kibújnak a végbélnyílásán át és a mozgásukkal viszketést okoznak,
3). Súlyos esetben szinte teljesen kitöltik a beleket...
Orvosilag rövid idő alatt eredményesen gyógyítható.
2/4 anonim válasza:
Nem gyógyul ki magától. Nem ritka betegség, de könnyen kezelhető. Irány az orvos!
3/4 anonim válasza:
Egy dokumentumfilmben a fickó direkt féregpetét evett hogy megnézze mi történik. Semmit sem érzett, nem fogyott, nem volt nagyobb étvágya, rosszul sem volt.
Mikor pár héttel később elment és lenyelt egy kamerás tablettát, 3 darab méteres simafejű galandféreg volt a beleiben.
Féregirtás egyszerű, kapsz egy gyógyszert és elpusztulnak. Aztán általában felszívódnak, nem feltétlenül távoznak hátul.
Nyilván a kóros féregség ahol nem 3 van okozhatja a fenti tüneteket, puffadás, fogyás, rossz közérzet, nagy étvágy.
4/4 Csörgő kígyó válasza:
Én kb. Vagy 5-8 éves lehettem amikor otthon,egyszer csak a ,,kakimban" egy fehér valamit láttam kijönni(az is lehetett hogy csak a fény csillant meg úgy). Elordítottam magam,amire persze mindenki odajott a családból kérdezték hogy mi van , aztán elmagyaráztam nekik, egyébként már előtte voltak ilyen fenék viszketéseim, ami tök spontán jött és azt kellett csinálnom amit a kutyák szoktak ha viszket a seggük, hogy elmúljon a viszketés.Anyukám vett a gyógyszertárba féreghajtót, ennek epres íze volt, nem volt különös íze, aztán amikor legközelebb kakiltam féltem hogy mennyi férget fogok kikakilni, de nem volt semmi(hála Istennek) és aztán elmúltak ezek a bajaim, és hozzá kell tenni hogy nagyon sokat jártam mezítláb, és rendszeresen rágtam a körmöm, amit utólag tudtam meg hogy a férgek petéje bekerülhet a köröm alá, ennek tudtán rögtön felhagytam a körömrágással, itt vagyok, 13 éves, nincs semmi bajom és csak most mondtam el először ezt az esetet és még a barátaim se tudtak erről, remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!