Orr polipom van (ezt kb 3-4 napja állpította meg a doki) és elötte már 3 napja csak véresen jött a tugyva az orromból vagy csak elkezd magától vérezni az orrom ez normális?
Figyelt kérdés
kicsit taglalom itt kb egy héttel ezelött (nov 27.e táján) erős arc és fej fájás és arcüreg gyulladás gyanujával elmentem házi dokihoz aki tova küldött fül orr gégéhez, késöbb egy CT lelt alapján a doki megállapította hogy orrpolipom lehet vagy van mert elégé érdekesen fogalmazta meg és komolyan nem tudtam eldönteni, és lényeg hogy 27-28.ika óta ha kifúlyom az orrom az vagy véres, vagy így abszolúte a semmiből kezd el vérezni az orrom és azt szeretném kérdezni hogy ez normális vagy ezzel még mennyek el dokihoz mert ez nem a polip mellék hatása, válaszokat előrre is köszönöm
16/f
2018. dec. 2. 10:37
1/3 anonim válasza:
Nekem most is van polipom és régen is volt műtöttek 10 év alatt visszanő. Orrvérzést nem okoz, vérzés akkor van ha nagyon erősen fújod az orrod és a hajszálerek megrepednek, vagy ha beszívták olyan csillám féle részecskéket melyeket az orrszőr részecskék nem tudtak kivédeni és felsértette belül. Menj el egy másik orvoshoz is az a biztos.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2018. dec. 3. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!