Normális, hogy csak így hazaküldött a doki?
Csütörtök este óta elég kutyául vagyok. Tegnap estére nagyon belázasodtam. Semmi tünetem nincs, csak láz, fáradtság és étvágytalanság, szédülés, rossz közérzet, de ennek a jórésze nálam a lázzal jár.
Ma reggel a dokinál kezdtem. Azt mondta biztos valamilyen vírus és szedjek lázcsillapítót, ha felmegy a lázam, amúgy nincs más tennivalóm.
Tényleg ennyi? Ha nincs más tünetem (torokfájás, hasmenés, bármi), akkor csak így hazaküldenek egy beteget, hogy vegyek be lázcsillapítót? Azt teszem, amióta lázas vagyok, azért mentem hozzá, hogy megoldást találjon a problémámra. Menjek el másik dokihoz is, vagy ez a bevett szokás?
Azt nem tudom, nem vagyok orvos :)
De biztos, hogy meg tudja állapítani. Ha nem vírusos, vagy ha vírus, de félő, hogy szövődmények alakulnak ki, akkor szoktak írni antibiotikumot.
De felesleges ezen gondolkodni. Csináld, amit mondott, meg amiket írtam. Ha pár nap múlva nem leszel jobban, akkor menjél vissza. Vagy ha nagyon belázasodsz és nem tudod lejjebb vinni, akkor ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!