Viszkető érzés a végbélben! Mi baj lehet?
Sziasztok!
Szerintetek mitől viszkethet a végbelem belülről? fürdés közben szokott előfordulni. A székletem eléggé világos, kissé nyákos, és darabkák is vannak benne, mintha nem lenne teljesen megemésztve a táplálék. Törléskor észrevettem a wc papíron ilyen kis "fika" szerű sötétbarna darabokat, eddig ezeket sem tapasztaltam. Mostanában a jobb farpofám is mintha belülről fájna, és a viszketést is a belülről, a végbelem jobb oldalán érzem. Továbbá a fejem jobb része, a homlokomnál szokott fájni, eléggé tompán, és a szemem is hamar kiszárad és viszketni kezd, ezért sokat dörzsölöm. Pattanások, illetve vörös foltok jelentek meg a homlokomon, államon, "tokámon", a pajeszom alatt, egészen a nyakamig. Vannak durvább, kinyomható pattanások, de kipattogzás szerű apró valamik is vannak. Továbbá van hogy belenyilall a fájdalom a hüvelyujjamba, a lábamba és a könyökömbe, nem elviselhetetlen a fájdalom, és általában csak pár másodpercig tart. Van hogy fekvésnél a herémbe is. A péniszemben van hogy égő érzést érzek, ami nem fáj elviselhetetlenül, de azért kellemetlen. Vizeléskor és ejakuláció során nem érzek problémát. Nemrég volt egy kalandom, szerintetek elkaphattam valamit? A hepatitis tünetei a fertőzés után mikor jelentkeznek? Hova érdemes elmenni szerintetek STD-szűrésre? Egyébként a viszkető érzést már a kaland előtt is volt hogy éreztem. Fáradtabbnak nem érzem magam, és a testhőmérsékletem sem ment 36,7 fölé, 36,7 is csak egyszer volt. Kb 16 hete volt a kalandom, azóta rengeteget idegeskedek, lehet ezeket a tüneteket csak a stressz okozza? A HIV szűrésem 6 hét után negatív lett, a lehetséges fertőzés után 14 héttel voltam még egy szűrésen, aminek jövőhétre várom az eredményét, ebben a tesztben már 100%-ig meg fogok bízni, több HIV tesztre nem is szeretnék elmenni. Lehet itt a vége és soha többet nem lehet normális szexuális kapcsolatom? Eléggé el vagyok keseredve, és már most elszeparálva érzem magam :( Minden kapcsolatomat megszakítottam ez miatt, egész nap itthon fekszek a sötét szobában, már több mint 2 hónapja. :/ Sokat gondolok arra hogy ha kiderül hogy valami bajom van összepakolok és elköltözök innen jó messzire. Lehet kicsit hosszú lett, de köszönöm annak aki elolvasta!
Őh...nem vagy te egy kicsit hipochonder?
A fenéktáji viszketés lehet bélféreg/giliszta, aranyér, allergia. A bőrödön lévő cuccok is lehetnek allergia, rossz táplálkozás, stressz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!