Vikike9203 kérdése:
Hogy lehet elérni a torokfájást meg náthát? Választ köszönöm és nem érdekel a hülyeségek
Figyelt kérdés
2018. nov. 9. 13:28
1/6 anonim válasza:
Keresel egy torokfájós, náthás embert és megkéred, hogy tüsszögjön, köhögjön rád, esetleg iszol utána, vagy adsz neki egy csókot. :-)
2/6 anonim válasza:
Tök egyszerű...
Tegyél be a hűtőbe vagy inkább a fagyóba egy pohár vizet és várd meg amíg nagyon lehűl.
Aztán kezdj el ugrálni lehetőleg pulcsiba beöltözve, hogy jól kimelegedj majd vedd ki a hűtőből a vizet és idd meg.
100000% mandulagyulladás a vége!
3/6 anonim válasza:
Hát én mindig igy ittam akár milyen melegem volt, izzadtam hogy nagyon hideg a folyadék és még tettem is bele jégkockát. Semmi bajom nem volt.
4/6 anonim válasza:
A kérdezőt nem érdeklik a hülyeségek, de miből gondolja, hogy minket meg érdekel az ő hülyesége?
5/6 anonim válasza:
Hátha még aktuális: jövőre biztos lesznek kemény mínuszok, nappal is, annyi a recept, hogy rossz idő ellenére öltözz divatosan. Bokazokni, vacak műanyag talpú bokacipők, meg hasonlók, nemhogy torokgyulladásod lesz, hanem egy életre kifázol.
(40/N)
6/6 anonim válasza:
Smárolj influenzással. Tuti izzadás lesz a vége :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!