Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mikor fog elmúlni a fájdalom,...

Mikor fog elmúlni a fájdalom, ha felsértette a gyógyszer a torkomat?

Figyelt kérdés
Pont a torokfájásom miatt szedtem C vitamint, de túl nagy volt a tabletta. Az addigi fájdalom elmúlt, de most lett egy iszonyú gombócérzet a gégémnél. Minden nyelésnél fáj. Gondolom erre nincs gyógymód, de mégis hány nap alatt múlik el?

2018. nov. 4. 00:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég azt mondanom, hogy tiéd lesz a Nobel díj, ha mutatsz nekünk két tökéletesen egyforma testet, amiben minden tökéletesen ugyanaz?

Na látod... ezért nem lehet tudni, hogy neked mikor múlik el.

Azonban ha hétfőre nem javul, jó lenne megnézetni a háziorvossal.

2018. nov. 4. 02:06
 2/6 anonim válasza:
100%

Nekem általában reggelre elmúlik.

Fontos, hogy megnyugodj és elteld a figyelmed valami más tevékenységgel.

2018. nov. 4. 03:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak megnyomta, ez pár órán belül elmúlik.

Nem értem miért csinálnak egyre nagyobb tablettákat, vitaminokból és sajnos más gyógyszerekből is, nagyon sokan kűzdenek gyógyszer lenyelési fóbiákkal, többek között én is, és rettentő bajban vagyok ha néha gyógyszert kell szednem.

2018. nov. 4. 06:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Szopogatós tabletta.
2018. nov. 4. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Max fél nap.
2018. nov. 4. 21:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül Cataflamot szedtem, és fagyit ettem, hogy levigye a duzzanatot. Két nap alatt rendbejött. Nagyon szenvedtem, ezután inkább kerülöm a nagyméretű tablettákat.
2018. nov. 6. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!