Rettegek a glicerines kúptól. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A háziorvos felírta és ragaszkodik hozzá mert szerinte ez nagyon hatékony. De én képelen vagyok feldugni. Egyszer használtam életemben kúpot akkor elsírtam magam az idegtől meg az érzéstől aztán miuzán nem birtam tartani elhánytam magam. Napokig beképzeltem hogy még ott van. Nem vagyok rá képes.2018. okt. 24. 17:20
1/8 anonim válasza:
De ezt miért nem mondtad el neki? Vannak más hatékony módszerek is. Nem tudhatta, hogy ennyire undorodsz az egésztől. Egyébként tényleg gyors és hatásos. Szülés után használtam, tényleg nem kellemes, de amennyire odavoltam, nekem már mindegy volt. Melegítsd a kezedben csomagolással együtt, vagy krémezd be. Ha nem, akkor kérj a gyógyszertárban vény nélkül kapható gyógyszert.
2/8 anonim válasza:
És nincs benned annyi önállóság, hogy azt mondd a dokinak, hogy "Doktor úr. Én ezt nem fogom használni, mert nagyon kellemetlennek érzem. Írjon fel valami mást."???
3/8 anonim válasza:
1. vagyok. Mivel nem nagyon reagálsz, segítségül írom még, hogy vegyél a gyógyszertárban Tamarin lekvárt. Nem olcsó, de jobbak, mint az agyonreklámozott gyógyszerek, hashajtók.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,azért nem mondtam neki mert az orvosok nagyon nem szeretik ha a beteg ellenkezik velük, "nyavalyog". Vettem de csak legvégső esetben fogom használni.
2018. okt. 24. 20:34
5/8 anonim válasza:
Vegyél be vény nélküli hashajtót!
Ha este beveszed reggel ott a produktum. Nem kell mindenből drámát csinálni.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem drámát csinálok,nem használ sem a hashajtó semba ricinus:-)
2018. okt. 25. 00:09
8/8 Miss Endzsi válasza:
Lehet elkaptad ezt a fajt a vírust. Pár hete nálam is ez volt, meg még valakivel itt a gyakorin. Nekem sem használt a kúp sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!