Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Neurologiáor küldenek tovább...

Neurologiáor küldenek tovább ctre vagy mrire?

Figyelt kérdés
voltam neurologián és azt mondták hogy semmi gond nincs tehát minden rendben van.Ha nem lett volna azt ott is észre veszik?
2018. okt. 19. 15:51
 1/3 A kérdező kommentje:
15 évesen nem akarok ilyenekkel foglalkozni de félek...
2018. okt. 19. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha azt gondolták volna, hogy kell CT vagy MRI adtak volna beutalót. Ha nem adtak, akkor szerintük nincs rá szükség. 15 évesen elég ritka az agydaganat.
2018. okt. 20. 23:37
 3/3 Blau Kind ***** válasza:
Egyesek szerint egy neurológiai vizsgálaton is észrevesznek mindent. Kettesek szerint meg nem. Egy neurológus szakértőtől olvastam (dr. K.M.) , hogy még olyan sclerosis multiplexek is vannak, amik nem mutathatóak ki képalkotó eljárásokkal (CT, MRI.) .Ezt csak erről a betegségről olvastam persze... 15 évesen valóban nagyon fiatal vagy még, de ebbe az életkorban is előfordul agydaganat, sőt, még sztrók is, csak olyan ritka, mint a fehér holló, ezért nem foglalkoznak bővebben vele.
2019. júl. 28. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!