Megvagyok fázva de ezt mondta?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál mert meg vagyok fazva,fajnak a vegtagjaim meg a torkom rs folyik az orrom. Erre az orvos mondta h akkor pihenjek fújjam az orrom ilyenek,meg diétás étrend. Előtte vagy utána asszem kérdezte h hánytam-e vagy ment-e a hasam. Aztmondta szerda délután menjek vissza. De miert mondta azt h diétás kaja? Nem ertem2018. okt. 15. 17:20
1/4 anonim válasza:
Szia!
A diétát azért javasolják, mert általában a beteg szervezetnek elég a önjavítással foglalkozni, mint netán nehéz kajákat feldolgozni betegség közben.
A tüneteid szerint vírusos fertőzésed lehet, erre max. tüneti kezelés alkalmas, plusz bő folyadék bevitel és vitaminok, elsősorban C vitamin.
Sokat segíthet pl. a nem túl fűszeres tyúkhús, vagy zöldségleves, lágy tojás, pirítós kenyér (ha bírja a gyomrod egy kis fokhagymával, abban van természetes antibiotikum), tea keksszel ilyesmik. :)
Ha a szervezet beteg, amúgy is csökken az étvágy.
2/4 anonim válasza:
A hagymatea csodákat tesz és az orrod belülről ecseteld teafaolajjal.
3/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ezt a legtöbb orvos mondja ilyenkor?
2018. okt. 15. 21:00
4/4 anonim válasza:
Igen, szokták javasolni. Főleg a gyermekorvosok. Bár gondolom, a felnőtteknél is akad, aki említi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!