Alkalmi szexet létesítettem egy nővel kb 1 hónapja. A napokban megkeresett és azt állítja, hogy szemölcsök nőttek ki a nemiszerve és a végbélnyílása körül. És szerinte én fertőzem meg őt HPV-vel. Szerintetek ez igaz lehet?
És nekem most mit kellene tennem?
Senkivel se szexelni többé?
Vagy ez magától emlmúlik ha bennem van?
Menjetek el együtt orvoshoz!
Nem lehet hogy le akar húzni pénzzel?
Fizetős csaj volt?
Egy apró kefével mintát vesznek a nemiszervedről. Teljesen fájdalmatlan. Csak hozzáérintik mindenfelé, hogy a felszíni hámsejtek ráragadjanak, így cytológiai vizsgálatot lehet végezni, amiből kiderülhet a fertőzöttség. A nőknél kellemetlenebb a vizsgálat.
Ha pozitív lesz a teszt, elmondják, hogyan kezelheted. Ja, és használj gumit, for f*ck's sake! Bármikor bármilyen nemibetegséget elkaphatsz és osztogatod itt mindenkinek. Most képzeld el, hogy lesz egy tartós kapcsolatod egy normális, fertőzetlen lánnyal valamikor! Érthető okokból nem mesélsz neki a "makulátlan" múltadról, átadod neki a HPV-t, aztán szegény miattad lesz méhnyakrákos és hal meg 40 évesen! Vagy egyszercsak te magad HIV fertőzött leszel, egész életedben szedheted a gyógyszereket és tűrheted a megvető pillantásokat. Gondolj magadra és másokra!
Hé utolsó!
Használtunk gumit!
HPV ellen speciel a gumi sem véd teljes mértékben, ugyanis bőrkontaktussal terjed, értelemszerűen pedig a teljes nemi szervedre nem tudsz gumit húzni.
Közel sem biztos, hogy tőled kapta el a lány, lehet már korábban is fertőzött volt, csak most lett tünetes. De ha nem voltál szűz, akkor az is benne van a pakliban, hogy tőled van. Meg lehet nézetni, hogy fertőzött vagy-e, csak mire mész vele? A HPV fertőzést nem lehet kezelni. Van, akinek legyőzi a szervezete és pát hónap, év alatt eltűnik a szervezetéből, és van olyan, akinek meg nem.
Max az oltás segít valamennyit, ugyanis még fertőzöttség esetén is segíti a vírus eliminációját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!