Létezik az, hogy valakinek 2 végbélnyílása van?
Én nem. Ha magadra gondolsz akkor leírhatnád pontosan, vagy esetleg láttál valamit, amiről azt gondolod, egy dolgot tudok mondani/írni, remélem segítségedre lesz. Vannak emberek, akik nyitott gerinccel születnek. A végbélnyílás fölött a hát felé, van egy vájat a két farpofa között. Namármost, ezeknek az embereknek, ott van egy luk (csak nem extrém nyitott gerinc esetén). Nem látszik a gerince (legalábbis én még olyat nem láttam), de az nincs messze a végbélnyílástól, és keltheti azt a látszatot, hogy az az. De abból nem ürül semmi, széklet pláne. Ez "csak" egy fejlődési rendellenesség. Tényleg remélem, hogy tudtam segíteni, de vissza fogok ide olvasni, hátha kiderül valami számomra is ezzel kapcsolatban. Én tényleg csak erre tudok gondolni.
Üdv
Üdv!
köszi a gyors választ, hát nem tudom, hogy az az-e amiről te írtál, egyébként az egyik haverom vette észre magán pár napja, aztán mivel neki nincs nete ezért javasoltam neki hogy majd én megkérdezem itt. ha jól emlékszem azt mondta, hogy inkább egy kis vájatra hasonlít, közel az "eredetihez" és valamivel kisebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!