Mit tegyek ezzel a problémával?
Egy évek óta húzódó probléma miatt kérném a javaslataitokat, ami a vérnyomásommal kapcsolatos.
17 éves vagyok - a családban van vérnyomásos - és mindig, amikor csak a vérnyomásmérő szót hallom, ne
adj isten rám is teszik, egyből felmegy 150-160-ra, de még magasabbra is néha.
Bármilyen vizsgálatot is csinálnak, arra gondolok, hogy magas lesz és tényleg az is lesz.
Félek, hogy olyan gyógyszereket adnak, amikre nincs is szükségem, mert emiatt félrediagnosztizálnak.
A hétköznapokban viszont előfordul, hogy tényleg hevesebben ver a szívem vagy izzad a kezem, ezek többsége általában stresszhelyzetben jön elő, akkor viszont kezelhetetlen és nagyon ver. Nem tudom, hogy
más is ilyen nehezen viseli a stresszt - nyilvános szereplés, iskola, stb.. - vagy tényleg magas
a vérnyomásom, mert más tünetei, pl nyomás a halántéknál nem jelentkezik és a közérzetem is nagyon jó. Szóval most fogalmam sincs, hogy mi a helyzet velem, ráadásul a 24 órás mérést sem teszik csak úgy fel rám. (Ez nem tudom pontosan mit jelent, mondtam az orvosnak, hogy jó lenne egy ilyet elvégezni és ez volt a válasza).
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!