Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Titeket mennyire zavarnak a...

Titeket mennyire zavarnak a beteg kollégák egy közös irodában?

Figyelt kérdés

2018. okt. 2. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon. Gyökér dolognak tartom, hogy nem orvoshoz megy hanem pl teleharákolja az irodát a bacillusaival és közben még mártír képet vág, hiszen a munka hősének gondolja magát.

Nekem volt ismerősöm aki még lázasan is bejött melózni. Ahelyett hogy kiíratta volna magát, miatta kiesett a fél csapat.

2018. okt. 2. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy laza náthából nem csinálok nagy ügyet, de ha már lázas, vagy láthatóan rosszul van az már zavar. Más jellegű fertőző betegség egyértelműen gond.
2018. okt. 2. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Sőt nem egyszer le is teremtettem a másikat ha így jött be dolgozni.
2018. okt. 2. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Felőlem nyugodtan bejöhet ujjtöréssel vagy akár foggyulladással.
2018. okt. 2. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben fertőző, vírusos betegsége van az illetőnek általában meg szoktam kérni rá, hogy menjen haza. Maga miatt is és saját magam ill. társaink miatt is. Amúgy is könnyen össze lehet szedni mindenféle nyavaját, senkinek nem hiányzik ha tutira befertőz ott mindenkit, ráadásul a betegnek sem ártana kipihennie magát.
2018. okt. 11. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, de ha lázas vagy a közérzete nem jó, akkor felesleges dolgoznia, úgysem tud koncentrálni. Nálam van olyan, hogy reggelre leszek beteg, viszont nem tudom ilyenkor még eldönteni, hogy mennyire komoly, ilyenkor bemegyek, de ha lázas leszek, akkor másnap már nem megyek be.
2018. okt. 11. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!