Nem szeretnék suliba menni mit mondjak ami hihető vagy mit tegyek hogy beteg legyek?
Figyelt kérdés
Igen tudom jönni fog a szokásos is hogy tanulj,menj suliba,hülye vagy örülj hogy suliba lehetsz,de sose tudom kipihenni magam mert tanulok meg hétvégén se vagyok itthol és nem tudok pihenni kérlek segítsetek!2018. okt. 1. 18:13
1/9 anonim válasza:
Hasmenést hazudhatsz, hányingert megjátszhatsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Először köszönöm hogy gyorsan válaszoltál és megpróbálom!
2018. okt. 1. 18:18
3/9 Hovarju válasza:
Nem érdemes hazudozni, idővel úgy is kiderül.
Mond meg otthon hogy nagyon fáradt vagy és kimerült és szeretnél egy napot otthon maradni. 1 napot igazolhat a szülő is. Cserébe az igazolásért vállald be, hogy elmosogatsz pl.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát csak annyi a baj hogy a szüleim nem engedik mert suliba kell menned nem hiányozhatsz ezt mondják hiába szinlelek nem mindig hiszik el és ezért kérdeztem hogy van e valami de köszönöm hogy időt szántál a válaszra!
2018. okt. 1. 18:40
6/9 A kérdező kommentje:
De azt hogy mondjam mert a szüleim igy oké ment a hasa jobban van mehet iskolába mert semmi baja de azért neked is köszönöm!
2018. okt. 1. 19:45
7/9 anonim válasza:
És mit csinálsz hétvégén alvás helyett ?
8/9 anonim válasza:
Menj el reggel iskolába és helyette menj el az orvoshoz! Vagy írd be magadnak a szülői napot és utána menj haza, vagy kószálj a városban (bár ezzel megint racseszhetsz, mert meglát a tanár).
Amúgy nekem os ilyen szüleim vannka, most nem a lógásról beszélek, hanem a 3 szülői napot csak megengedhetnék, hogy kivedd... Engem még akármilyen betegen is bezavart apám, mert iskolába menni kell, meg csak szimulálsz... 40 fokos lázasan is
9/9 Hovarju válasza:
Ezért nem érdemes szinlelni a betegséget. Mert ezzel eljátszod a bizalmukat és a végén akkor sem fognak neked hinni, amikor majd tényleg beteg leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!