Végbéltályog eltávolítása után mik a teendők?
Nagywc után hogyan kell tisztálkodni? Milyen tisztálkodó szereket lehet használni? Nekem azt mondták zuhanyoztassam ne töröljem.
Akinek volt már legyen szíves írja le a tapasztalatait.
Mit mondott a dokid aki műtött?...
Betadinos folyékony szappannal mosakodj, és betadinos gézlappal fedd le minden mosdóhasználat után! Nagyon tisztán kell tartani, wc után mindig zuhany! Magától fog besarjadni hetek múlva. Neked mitől alakult ki? Csináltak tükrözést is?
Köszönöm a választ.
Igen, minden nagy wc után zuhanyoztatnom kell a doki csak ezt mondta. A betadinos kötést és fertőtlenítés én magam csinálom az elejétől kezdve. Az elején féltem hogy valamit rosszul csinálok és kiújul vagy elfertőződik. Egyébként most már nem fáj és szépen gyógyul. Már kötés cserére és kontrollra se kell járnom. Nem tudom mitől alakult ki, de szerintem szőrtelenítés közben megsérültem és valószínű ez okozta.
Betadinos szappan nagyon jó ötlet nem is tudtam, hogy létezik ilyen.
Nekem 3 hétig kellett minden nagydolog után fürdeni. Értelemszerűen csak a faromat szappanoztam, mert ha minden fürdésnél megszappanoztam mindenemet, a bőröm kiszáradt. Plusz amíg tartott ez a dolog, egy hasi törlő szerűséget beraktam a seggemhez.
Aztán 1 évre rá kiújult, igaz gyengébb mértékben, de az magától kifakadt. Azt tisztígani kell orvossal. Ha kifakad, az már 'jó jel', egy lépéssel előrrébb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!