Antibiotikum hátfájásra?
LOL
A virusos megbetegedésen ugyan nem segit az antibiotikum, az csak a bakteriális fertőzésen segit (aminek semmi köze a vasúthoz).
Talán menj orvoshoz, lehet enyhe tüdőgyulladásod. De ha nincs, akkor a hátfájásodnak se sok köze van ehhez, el fog múlni. Az antibiotikumot szigorúan csak orvosi utasitásra lehet szedni, hátfájást meg ritkán okoz baktérium.
"Semmiköze a vasúthoz" LOL ez jó volt :D
Vágom h a vírusos eredetűre xrt se ér az antibiotikum azért is írtam, csak a doki siet mindig aztán nem viszi túlzásba a vizsgálatot, így pedig picit bizonytalan:/. Én arra gondoltam hogy a sok köhögés miatt a bordaközi izmaim túlterhelődtek ami enyhe izomlázat eredményezett náluk és ezért fáj a "hátam". Vélemény? Ám köszi a választ!
Köhögés és tüdőgyulladás miatt is fájhat a hátad, meg a sok fekvéstől is.
Antibiotikumot csak orvosi vélemény alapján szedj, ha meg nem vizsgál meg, csak úgy felírja, akkor nem tudhatja mi van a háttérben, ergo nem indokolt a gyógyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!