Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van a szemem alatt, az orrom...

Van a szemem alatt, az orrom bal részétől kicsit távolabb (igazából nem szem alatt van, hanem az már az arcomnak mondható) egy borszinu kituremkedes ez mi lehet? 😱

Figyelt kérdés
Eléggé meg vagyok ijedve, de nem szemölcs, se nem anyajegy, és mintha növekedne. Kerestem a nézte hogy mi lehet ez, de semmi erre utaló nem találtam, (vagyis de igen, minden a rákról szól) de ehhez hasonló, ami nekem van az arcomon, képeket nem találtam, és magyarázatot sem. Borgyogyaszhoz kértem időpontot. De nyugtassatok meg légyszi, hogy nem rák.
2018. szept. 23. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem az. De tényleg. Mióta van ott egyébként?
2018. szept. 23. 21:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Régóta. Egy jó pár éve azt hiszem, de mindig nem volt ott tulajdonképpen. Akkor rák? 😱
2018. szept. 23. 21:52
 3/11 anonim ***** válasza:

A google mindenre azt mondja hogy rák. Nyugi, nem rák. A legvalószínűbb, hogy egy túlműködő faggyúmirigy (faggyuciszta). Azért növekszik, mert termelődik a faggyú de nincs kivezetés ezért a bőr alatt gyűlik össze.

[link]

Ha zavar menj elmenj el bőrdokihoz, kiveszik és gyorsan begyógyul.

2018. szept. 23. 21:57
 4/11 A kérdező kommentje:
De hát próbáltam kinyomni, nem lehet
2018. szept. 23. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Mi innen mondhatunk bármit, főleg kép nélkül.
2018. szept. 23. 22:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Jobb lenne ha nem nyomkodnád, mert éppen attól lehet baj. Majd a bőrgyógyász megnézi és kiderül mit lehet tenni. Lehet csak egy jóindulatú dolog, pl.: faggyúmirigy, lipóma, stb.
2018. szept. 24. 07:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Hallo

Itt egy kép

[link]

Ugye nem rák? 😱 Most kicsi smink van az arcomon, mert még nem mostam le, de nem sok

2018. szept. 24. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Jaj, hagyd már a rákot, ez kb. semmi.
2018. szept. 24. 22:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Innen kb. bárhogy nagyítottam, semmi nem látszik.

Amúgy is ilyen kondíciókkal max basalióma lehetne, de abba sem halt bele még senki.

2018. szept. 25. 01:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Mi az a basalomia ne ijesztgess
2018. szept. 25. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!