Felfázás vagy valami más?
Figyelt kérdés
Ma reggel vizeléskor rettentő erősen elkezdett szúrni a hasam a köldök alatt, amely kisugárzott a teljes alhasamba. Utána továbbra is fennállt a fájdalom. Ha kihúztam magam, lehajoltam, akkor felerősödött. Két óra telt el, mostanra teljesen elmúlt. Jól sejtem, hogy felfázhattam?
Orvoshoz természetesen megyek, csak addig is érdekel, mi lehet a bajom.
2018. szept. 19. 08:37
1/1 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor lehet a petefészekkel kapcsolatosan is valami, nekem néha előfordult hasonló ovuláció környékén. Felfázásom is volt már, de az nem múlt el magától. Ha nem érzel vizelési ingert, nem csíp-fáj, mikor pisilsz, nem kell sokat menni és csak kevés jön, stb., akkor nem hiszem, hogy felfázás, legalábbis nekem olyan volt, mint a nagykönyvben. De amióta rátaláltam a D-mannózra, azóta szerencsére nem jött vissza, amint valami gyanúsat érzek, veszem is be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!