Antibiotikum után egy hónappal?
Télen havonta kiújuló felfázásom miatt folyton antibiotikumot írtak fel a dokik, szinte mindig másmilyen gyógyszert kaptam. Az antibiotikumokhoz soha nem mondta egy orvos sem, hogy szedje mellé Normaflore-t. Most így egy hónappal az utolsó antibiotikumkezelésem után nehezen mennek a bélrendszeri dolgok és a gyomorsavam is több lett. Szerintetek a Normaflore segít rajtam ennyi idő után is? Egyáltalán ezekre a panaszokra jó-e?
Előre is köszönöm
Normaflore a legrosszabb, még anno a GVH is megbüntette őket.
Nem tudom milyen orvos az, aki havonta antibiotikumot ír fel, egyértelmű, hogy nem baktérium eredetű dolog. Másrészt nem is hatna ennyi beszedése után.
2. válaszadónak:
Mivel kollégista vagyok, a háziorvosom pedig heti 2 alkalommal rendel és sokszor nem szerettem volna csak emiatt kimaradni a suliból (ráadásul a háziorvosom sokszor semmit nem ér), ezért csak péntekenként jutottam el ügyeletre ahol viszont mindig más az orvos, meg eleve ott az a lényeg, hogy minél gyorsabban adjanak valami gyógyszert amitől nem lesznek tüneteim, a betegséget nem gyógyítják ki.
3. válaszolónak:
Nőgyógyásznál voltam már mikor bekerültem másodjára a sürgősségire és semmi ilyesmit nem talált, de megint fogok menni csak teljes kivizsgálásra és más orvoshoz. Urológia már megvolt a napokban de a doki rám se nézett, csak vizeletmintát kért és elküldött..
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!