Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit lehet csinálni?

Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Pár hete fáj a torkom. Az utóbbi három napba úgy eldurvult hogy orvoshoz kellett mennem vele. Kiderült hogy torokgyulladás. Kaptam antibiotikumot és szépen lassan kezd elmúlni de még mindig fáj. Most átterjedt a nyelvcsapomra ami meghosszabodott és megdagadt és teljesen ráér a nyelvemre. Nagyon kényelmetlen. Folyamatosan hányingerem van és nyelnem kell. Gyulladás csökkentőt szedek,az jó lesz rá vagy vissza kell menni az orvoshoz? Esetleg egyéb más gyógymódot tudtok? Előre is köszönöm.

2018. ápr. 29. 07:58
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Szopogass tantumverde vagy strepsils cukorkát. Gargarizálj gukoseptes vízzel.
2018. ápr. 29. 08:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Mutass képet.
2018. máj. 1. 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem régebbi torokgyulladáskor nagyobbodott meg a nyelvcsapom.Az orvos azt mondta vissza fog húzódni,de nagy,hosszú maradt.Ha a torkomba nézek,látom a nyelvemre lóg,rajta fekszik.Csiklandozza a nyelvgyököm,nekem is hányingert okoz.Idegentest érzést a torkomba.Nekem ilyen:

[link]

2018. máj. 1. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!